Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor vrouwen die wel willen, maar niet dóen.

Soms moet je gewoon even gek doen.

chairs-2006543_1920

Ken je dat. Dat je van alles wilt en moet doen maar op een of andere manier gaat het voor geen meter.

Ik had dat van de week. Mijn hoofd was echt all over the place en ik kreeg niets uit mijn vingers. Ik had er eerlijk gezegd ook best even de pest over in. Dit schoot voor geen meter op en ik wilde juist zoveel doen. Bleh, waarom!?!
Mega frustrerend.

Dus toen dacht ik F*** it! En ben ik dinsdagochtend naar Den Haag gereden en naar de bioscoop gegaan. ? (Hier in Leiden draaide zo vroeg nog niets)

Heer-lijk! Megazaal. Megascherm. Een handjevol andere mensen. En ik en m’n film. Oh, man ik kan het iedereen aanraden! Niet alleen was het een heerlijke film en was mijn hoofd gewoon even lekker twee uur ‘uit’, maar toen ik er vandaan kwam barstte ik echt van de energie en zat ik boemvol ideeën. Hoe heerlijk is dat!

Ik vertelde het gisteren tegen een paar vriendinnen en die waren helemaal verbaasd. “Dat doet toch niemand!” Dat was eigenlijk wel even een reality-check voor mij. Het is namelijk niet de eerste keer dat ik dat gedaan heb. ? Maar toen werkte het ook!

Dus tipje: Als het om een of andere reden niet gaat, ga gewoon even iets totáál anders doen. Iets leuks, iets heerlijks, iets wat jou helemaal blij maakt. Hoofd uit, genieten aan. En daarna kun je er weer volle bak tegenaan. Geloof me, het werkt!

Het kan ook anders.

Geniet!

Make it Happen

Wil je niks meer missen?

Vul hieronder je mailadres in en je ontvangt alle inspiratie vanzelf in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben je geinspireerd en wil je NU iets doen?

Volg de gratis online mini training en ga in 5 dagen van moeten naar ont-moet-en.

Blogarchief

Tijd voor ACTIE?

Loop jij rond met het gevoel dat je vastzit? Plan een kickstartgesprek en ik help je op weg.

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@make-it-happen.nl

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Naast de mini-training ontvang je ook regelmatig inspiratie in je mailbox. Uitschrijven kan op ieder moment.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top