Make it Happen

Training, coaching & persoonlijke ontwikkeling

Een Vol Leven Zonder Dat Het Ten Koste Gaat Van Jezelf?

Hier ben je op de juiste plek. Want dat is precies waarmee ik je kan helpen. Ik ben Dorit van Cleef, en ik begeleid vrouwen zoals jij. Nooit meer twijfelen aan wie je bent en wat je wilt.

Het is mijn doel om je te ondersteunen en je op weg te helpen naar een leven dat klopt. Een leven dat gevuld is met dingen waar jíj blij van wordt. Samen kijken we naar hoe jij nu echt in elkaar zit. Ik geef jou inzicht in jezelf, je kwaliteiten, je valkuilen en je behoeften. En inzicht leidt tot begrip. Als je begrijpt hoe je in elkaar zit, dán kun je er iets mee. Dan kun je keuzes maken die bij jou passen en ga je jóuw leven leiden, een leven dat klopt. Niet langer op de handrem, maar gaan voor wat je wilt. 

DORIT VAN CLEEF, EIGENAAR MAKE IT HAPPEN

Blij ei, 4 kinderen (Wat?! Ja, geen typefout), lieve vriend, en eigenaar van Make it Happen.

Net als vele andere ambitieuze vrouwen ook mezelf een keer knalhard een burn-out in gewerkt door werk te doen wat totaal niet bij me paste. Maar blijkbaar was die wake-up call nodig om te gaan doen wat zoveel beter bij me past, namelijk werken als zelfstandige.

Paar studies gedaan, want tja, er is zoveel interessant! En altijd gewerkt in de trainings- en ontwikkelingshoek.

Overal zin in, als het maar leuk is.

Geen koffie, maar thee. Geen bier, maar wijn. Geen borrel, maar een feestje. Geen of, maar en.

Missie: Jou inzicht geven in jezelf. Zodat je minder gedoe en frustratie ervaart. Zodat je kunt gaan doen wat bij je past, wat je eigenlijk heel graag wilt.  Zodat je jezelf kunt zijn en kunt gaan genieten! Het leven is zoveel leuker als je doet waar je blij van wordt.

Motto: Heb lief, heb lol, heb leven!

Waar Houd Ik Me Nog Meer Mee Bezig?

Make it Happen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders