Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor vrouwen die wel willen, maar niet dóen.

Genoeg geploeterd, het is weer tijd om te genieten!

niet langer op de handrem maar gaan voor wat je wilt

Genieten.

Je weet wel, dat gevoel van hè heerlijk, dat je de smile niet van je gezicht krijgt, dat je wilt dat het altijd wel zo zou zijn, dat je helemaal heerlijk en relaxed zit te wezen. Dat.

Ik noem dat Knut hebben. Voor mij een normaal woord, maar mijn vrienden hebben mij jaren geleden al uit de droom geholpen (je weet wel, knut hebben, oh, ken je dat woord niet?), blijkt dus een familiedingetje. In ieder geval iets wat helemaal bij míj past.

Ik kan op tig verschillende manieren knut hebben.

Ken je dat, dat je thee precíes de goede sterkte en précies de juiste temperatuur heeft. Dat een “ahh, lekker” er eigenlijk vanzelf uit floept?

Dat gevoel van de slappe lach en dan nét daarna. Helemaal leeg en vol tegelijk, rustig en vol energie. Dat alles gewoon even allemaal heerlijk is.

Héérlijk!! Dat wil je toch elke dag wel.

Of als je voor het eerst in het voorjaar opeens de lente ruikt en even een keertje extra diep inademt om het nog even goed te beleven.

Of als je na een heerlijke zonnige dag op vakantie ’s avonds nog lekker buiten zit met je vriend, kinders liggen lekker te slapen, je hoort van die vrolijke vogeltjes en jij zit met opgetrokken benen in een heerlijke stoel met een goed boek en een lekker wijntje. Zucht.

Dat dus.

Hoe heerlijk is dát? Dat is toch goud?

Wanneer had jij voor het laatst Knut? Wordt het niet weer eens tijd?
Dat je zin hebt in van alles, dat je hoofd over loopt van de coole plannen, dat je ogen beginnen te glimmen en je eigenlijk niet kunt wachten. Dat je aangenaam verrast bent door wat je voor elkaar hebt gekregen, dat je versteld staat van jezelf. Dat je lol hebt in wat je doet.

Ik ben mijn Knut een behoorlijk poosje kwijt geweest. Dat krijg je ervan als je totaal voorbij gaat aan je eigen grenzen, aan wie je eigenlijk bent en wat je eigenlijk wilt. Als je stronteigenwijs er steeds maar het beste van probeert te maken, maar ten koste van jezelf jezelf helemaal kapot barbapappaat. Terwijl je ergens van binnen eigenlijk wel weet….

Ik kan het niemand aanraden een burn out. Maar soms moet er iets ontzettend kl***** gebeuren voordat je door hebt waar je mee bezig bent en dat je duidelijk wordt dat het maar eens anders moest. Dat je gezondheid en je tijd zó kostbaar zijn en dat je er maar eens wat zorgvuldiger mee om moest gaan. Als je te lang op de handrem staat gaat het mis. Heel slecht voor je motor, kan ik je uit ervaring zeggen. En zonde van je tijd!

Ik wil doen wat ik echt leuk vind. Ik wil mensen blij maken, dingen mogelijk maken, dingen creëren, dingen beleven. Mensen helpen hun wensen te realiseren, hun doelen te behalen. Ik wil mensen tot actie aanzetten zodat ze hun leven kunnen veranderen in hoe ze het graag zouden hebben. Ik wil mensen op weg helpen met hun plannen, wensen, ideeën. Ze laten merken dat álles kan, maar verandering vraagt om actie (en vaak een steuntje in de rug, stok achter de deur, schop onder je kont, een frisse blik, een cheerleader aan de zijlijn). Ik wil dat mensen weer lol gaan hebben in wat ze doen en kunnen genieten. Net als ik. Hoeveel leuker zou de wereld dan zijn?!

Waarom zou je niet doen wat je eigenlijk wilt? Waar wacht je op? Wat heb je nodig voordat je gaat doen wat je wilt? Wat houdt je tegen? Je wilt aan het einde van de rit toch niet denken “Had ik maar..”? Krijg je doel duidelijk en ga ervoor! Er kan zoveel meer dan je denkt. Jíj kunt zoveel meer dan je denkt. Niet langer op de handrem maar gáán voor wat je wilt. Dus doe, durf, probeer, LEEF!

Het kan ook anders.

Geniet!

Make it Happen

Wil je niks meer missen?

Vul hieronder je mailadres in en je ontvangt alle inspiratie vanzelf in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben je geinspireerd en wil je NU iets doen?

Volg de gratis online mini training en ga in 5 dagen van moeten naar ont-moet-en.

Blogarchief

Tijd voor ACTIE?

Loop jij rond met het gevoel dat je vastzit? Plan een kickstartgesprek en ik help je op weg.

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@make-it-happen.nl

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Naast de mini-training ontvang je ook regelmatig inspiratie in je mailbox. Uitschrijven kan op ieder moment.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top