Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor vrouwen die wel willen, maar niet dóen.

Even stil staan

stop-1591529_1920

Zo dan, terug van weg geweest.

Nee, geen wintersport. Ook geen zonnig oord. Helaas! ?

Ik lag in de kreukels.

Die kijkoperatie was geen verrassing, maar dat ik vervolgens ruim een week me voelde alsof er een truck over me heen was gereden, dát had ik niet ingecalculeerd. Ook niet dat ik vervolgens nog eens een week als een halve zombie door het leven zou gaan omdat ik die narcose maar niet van me af geschud kreeg. Alles liep dus even anders.

Vandaar dus die lange radiostilte ?

Maar het hoofdje doet het weer (godzijdank!) en ik ben weer back in business.

Leerzame weken, kan ik je vertellen. Mega-frusterend. Ik wilde van alles, maar het kón niet. Mijn lijf kon nog niet, mijn hoofd kon nog niet. I was not in charge.

Ik stond op de handrem. En dit keer niet omdat ik hem zelf had aangetrokken!

Mijn hemel, wat was dat weer even een eye opener. Want geloof me, ik schiet ook nog weleens in mijn oude karrespoor. Dan zit ik weer in mijn hoofd, stel ik weer dingen uit omdat ik zit te wikken en wegen (misschien is het beter om…, of misschien moet ik eerst nog…, waar doe ik goed aan? –Je kent ze wel, de stemmetjes- ?). Maar dit keer zat ik niet te trutten of te wachten, maar kón ik het gewoonweg niet.

Echt, je gezondheid is alles. Dat merk je maar weer als je het niet hebt. Dan realiseer je je weer even “jezus mina, wat liep ik nou moeilijk te doen” en kun je niet wachten totdat je weer kúnt.

Gelukkig zijn de meeste van ons over het algemeen gewoon gezond. Maar serieus, daar wil je toch niet op wáchten, zo’n reality check?

In mijn geval was het dit keer even noodgedwongen stil staan. Maar het was eerlijk gezegd ook wel weer een poosje geleden dat ik even stil had gestaan. En hoe goed is dat! Even stilstaan bij wat je aan het doen bent, of dat is hoe je het wilt, wat je dan wel wilt, of anders wilt, hoe je dat dan wilt en kunt gaan doen…

Belachelijk eigenlijk dat we dat zo weinig doen. Ga maar na, bij wat voor studie, project, implementatie van een nieuw systeem of nieuwe koers dan ook, wordt er constant ge-evalueerd. Even stil staan bij hoe het gaat en of het gaat zoals verwacht, zoals we willen. Logisch, want waar ben je anders voor bezig?

Waarom zou je dat níet doen als het gaat om het allerbelangrijkste: jouw leven!

Waar vul jij je dagen mee, gaat het zoals je wilt, ben je blij hoe het gaat? Wat zijn je verlangens en wensen, hoe gaat het met je plannen om die te realiseren? Heb je uberhaupt plannen gemaakt om je doel te bereiken? Ik kan nog wel even doorgaan.

Ik weet in ieder geval dat ik weer heel veel ideeën heb gekregen, dingen die ik anders wil, dingen die ik ga aanpassen, het een en ander omgooien… Mijn hoofd ontploft zo’n beetje, en ik word ook af en toe gek van mezelf want ik wil natuurlijk alles tegelijk ?, maar dat brengt je nergens.

Rust, tijd, prioriteit, focus en durven. Daar gaat het om en daar ga ik ook iets prachtigs mee maken. Voor mezelf, maar ook voor jullie.

Heerlijk, dat het weer kan!

 

Make it Happen

 

PS
Naast de nieuwe plannen en dingen die ik ga veranderen, heb ik ook gewoon nog ruimte ingecalculeerd voor gesprekken en een paar VIP-dagen. Dus schroom niet, als je een keer wilt sparren kun je gewoon contact opnemen voor een gratis gesprek!

 

Wil je niks meer missen?

Vul hieronder je mailadres in en je ontvangt alle inspiratie vanzelf in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben je geinspireerd en wil je NU iets doen?

Volg de gratis online mini training en ga in 5 dagen van moeten naar ont-moet-en.

Blogarchief

Tijd voor ACTIE?

Loop jij rond met het gevoel dat je vastzit? Plan een kickstartgesprek en ik help je op weg.

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@make-it-happen.nl

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Naast de mini-training ontvang je ook regelmatig inspiratie in je mailbox. Uitschrijven kan op ieder moment.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top