Make it Happen

Training, coaching & persoonlijke ontwikkeling

Ken jezelf traject

Nooit meer twijfelen aan wie je bent en wat je wilt

Pas als je jezelf snapt en weet hoe je in elkaar zit, kun je keuzes gaan maken die bij je passen. Het Ken jezelf traject geeft je inzicht in jezelf, je kwaliteiten, je valkuilen en je behoeftes. Het geeft antwoord op de vragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? en helderheid waarom je steeds tegen bepaalde dingen aanloopt. Het geeft je inzicht in jezelf, en in de mensen om je heen zodat jij weet wat je nodig hebt en een leven kunt gaan leiden waar je blij van wordt.

Herken Je Dit?

Je wilt het graag anders, leuker, makkelijker, maar je weet niet wat of hoe. Je weet eigenlijk niet zo goed waar het hem nou in zit.  Je bent druk met je werk en je gezin, maar zou wel wat minder gedoe willen. Je blijft maar wachten tot het juiste moment om eens stil te staan bij jezelf en waar ‘t hem nou in zit. En zo tikt de tijd maar voorbij. Je bent je eigenlijk nu helemaal niet bewust van je behoeftes en je kwaliteiten. Je weet niet goed wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat je eigenlijk nodig hebt en dat kost energie. 

Het Ken Jezelf Traject

Ik leer jou jezelf kennen. Ik geef je inzicht in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn, je valkuilen en je behoeftes. Zodra jij weet wie je bent en wat je nodig hebt, kun je je leven een stuk leuker en makkelijker maken. Je leert tijdens het Ken jezelf traject niet alleen alles over jezelf, maar ook over de relaties met je partner en je kinderen. Ook kijken we naar je gezin van herkomst. Zoveel minder frustraties en onbegrip. Geen energielekken meer, want je weet wat jou energie kost en wat jou juist energie geeft. Je weet wat je nodig hebt, en dat geeft rust en vertrouwen. Aan het einde van het traject weet je hoe je in elkaar zit en kun je veel makkelijker keuzes maken die bij jou passen en je leven vullen met de dingen waar jij blij van wordt.

Na Dit Traject....

Zelfkennis is key

Je weet niet goed wat je nodig hebt om je goed te voelen en echt jezelf te zijn. Je hoofd zit je in de weg. De ideeën en verwachtingen van anderen, en het gebrek aan tijd om eens stil te staan bij jezelf, maken dat je er niet bij kan. Je mist je eigen gebruiksaanwijzing.

Die heb ik voor je.

Wachten brengt je nergens

Als je niet je eigen leven leidt, wiens leven dan wel? Misschien leef je wel op de automatische piloot, of leef je het leven van je kinderen. Maar wat wil jíj eigenlijk? Waar heb jij behoefte aan? Waar word jij blij van? Hoe zit jij in elkaar? Als je dat niet weet, hoe kun je dan keuzes maken die bij jou passen? Hoe kun jij dan jouw leukste leven leiden? Er kan niets veranderen totdat jij begrijpt wát je eigenlijk anders wilt, totdat je weet wat jij nodig hebt, hoe je in elkaar zit. Zelfkennis is key. Hoe lang wil jij nog wachten op jezelf? 

Je wilt aan het einde van de rit geen spijt hebben, of het gevoel van ‘had ik maar…’. Als jij niet weet hoe je in elkaar zit en wat je nodig hebt, blijf je tegen dingen aanlopen. Je blijft in onbeantwoorde ‘waarom’-vragen hangen. Dan blijf je twijfelen, kun je geen keuzes maken die bij je passen en kunnen anderen jou ook niet snappen. Dan doe je maar, omdat anderen dat ook doen. Dan word je geleefd in plaats van dat je leeft. Als je niet weet wat je kwaliteiten, valkuilen en behoeftes zijn, kost dat je bakken energie en ligt een burn-out op de loer. Zonde van je tijd. 

This is me

Ik ben Dorit van Cleef, gedragsdeskundige. Psycholoog, NSK-consultant, trainer en ervaringsdeskundige. Moeder van 4 kinderen.

Net als vele andere ambitieuze vrouwen ook mezelf een keer knalhard een burn-out in gewerkt door werk te doen wat totaal niet bij me paste. 

Meerdere studies en opleidingen gevolgd, want tja, er is zoveel interessant! En altijd gewerkt in de trainings- en ontwikkelingshoek.

Het enige dat je hoeft te worden is jezelf. Alleen leren we dat al zo snel af. Zonde! Ik leer jou jezelf weer kennen. Zodat jij keuzes kunt gaan maken die bij jou passen. 

Het leven is zoveel leuker als je doet waar je blij van wordt.

Voor wie?

Jij bent een werkende moeder. Je wilt een vol leven, zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Je wilt jezelf zijn en jezelf ontwikkelen. Je wilt een leuk leven dat bij je past. Je wilt minder gedoe en frustratie. Je wilt jezelf en de mensen dicht bij je, beter begrijpen. Je wilt niet langer een schaduw van jezelf zijn maar volle bak genieten.

Ken jezelf traject

3 maanden lang spreken we elkaar elke twee weken. We duiken in wie jij bent. Hoe je in elkaar zit, wat je nodig hebt, je kwaliteiten, je valkuilen, ik laat het je zien. Vervolgens kijken we ook naar je partner, je kinderen, en hoe zij in elkaar zitten. Waar kan het botsen en waarom? Inzichten in jezelf en de mensen om je heen. Inzicht leidt tot begrip en als jij jezelf snapt en wat jouw behoeftes zijn, weet je wat jou energie geeft, wat jou energie kost, en welke keuzes dus goed voor jou zijn. Dan kun je eindelijk jezelf zijn en het leven gaan leiden dat bij je past.  

Stap 1

Meld je aan voor het traject via de knop hieronder. Na je aanmelding ontvang je direct een bevestiging in je mailbox.

Stap 2

Wanneer ik je aanmelding binnen heb, neem ik contact met je op om een kort kennismakingsgesprek in te plannen en verdere details over het traject te bespreken.

Stap 3

Zodra de betaling in orde is en we de data en tijden hebben afgesproken gaan we samen aan de slag. 

Jouw Investering In Jezelf: € 1497,-

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Let me know. Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

Make it Happen draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders