Ontwerp zonder titel (2)

Make it Happen

Voor vrouwen die wel willen, maar niet dóen.

1 week slapen, lezen, zonnen, niks doen en alleen maar rekening houden met jezelf.

20190217_172935

Klinkt lekker hè? Ik heb het gedaan.

Ik was 1 week weg. In mijn eentje. Naar de zon. Geen man, geen kinderen, geen vriendinnen, just me myself and I.

Even opbiechten, dat was voor het eerst ooit. Ik was nog nooit eerder een week alleen op vakantie geweest. En ik zal je zeggen, het was HEER-LIJK!! Beetje persoonlijk, maar ik deel gewoon een stukje van m’n dagboek van die week, want beter kan ik het gewoon niet beschrijven:

“Dit is zowat niet te bevatten. Ik zit hier naast/boven de klotsende golven van een glasheldere zee te ontbijten. Parasols, muziekje, vissersboten in de verte, het strand naast me. Ik kan het gewoon een soort van niet bevatten. Dit is ook. Deze wereld bestaat ook echt. Tegelijk met de wereld waarin m’n kinders en m’n lief nu zijn. En ik ben hier. Ik besta. Ik beleef. Waar heb ik al deze pracht en dit avontuur aan verdiend? Het is zo onwerkelijk!

Dus ontbijt ik vandaag niet in haast, niet met het idee van tijd, van gymtassen, van vaatwassers, van ruzietjes, niet van ‘wat moet ik vandaag?’, maar van ‘wat wil ik vandaag?’. Deze wereld is/was er altijd al, alleen was ik er niet. Het enige dat maakt dat ik nu hier zit is de beslissing, en de paar klikken op de computer om te boeken. Omdat ik het mezelf gunde, omdat ik het wilde, omdat we het mogelijk hebben gemaakt.

Ik had het ook niet kunnen doen, maar jemig, dan had ik dit niet meegemaakt, dan had ik dit gemist! En dit is nog maar ochtend nr 1! Ik mag hier een hele week zijn. Ik mag genieten, ik mag ontdekken, ik mag beleven, ik mag slapen, zonnen, lezen, uitrusten, genieten en doen wat ik maar wil. Dat voelt nieuw. Dat heb ik een tijd niet gevoeld. Dat is even wennen. Ik ben uit mijn context en ik ben nog steeds. Ik mag weer even zien wie ik ben. Exciting.”

Ik ben inmiddels al een hele poos terug, maar man als ik eraan terug denk kan ik het gevoel gewoon weer oproepen. Zo lekker. Het heeft me zoveel gebracht die week.

Nooit gedacht dat het kon, totdat ik het deed.

En zo is het met zoveel dingen! We laten ons zó vaak tegenhouden door ons eigen hoofd. Zonde! Al die wensen, dromen en leuke dingen, die wil je toch niet missen?! Nou dan!

Heb lief, heb lol, heb leven

Geniet!

Make it Happen

Wil je niks meer missen?

Vul hieronder je mailadres in en je ontvangt alle inspiratie vanzelf in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ben je geinspireerd en wil je NU iets doen?

Volg de gratis online mini training en ga in 5 dagen van moeten naar ont-moet-en.

Blogarchief

Tijd voor ACTIE?

Loop jij rond met het gevoel dat je vastzit? Plan een kickstartgesprek en ik help je op weg.

Make it Happen

Dr de Bruijnestraat 15
2351 PA Leiderdorp
06-47810567
info@make-it-happen.nl

Volg de gratis mini training ont-MOET-en

In 5 eenvoudige stappen van 'altijd maar moeten' naar genieten. Het kan ook anders!

Naast de mini-training ontvang je ook regelmatig inspiratie in je mailbox. Uitschrijven kan op ieder moment.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top